اطلاعیه

تبلیغات

درباره ما

بایگانی

آمار سایت

  • افراد آنلاین 1
  • بازدید امروز 6
  • بازدید دیروز 0
  • ورودی امروز از گوگل 0
  • ورودی دیروز از گوگل 0
  • بازدید این هفته 10
  • بازدید این ماه 15
  • بازدید این سال 15
  • بازدید کل 168
  • تعداد مطالب سایت 27
  • تعداد نظرات 0

شبکه های اجتماعی


مهاجرت به انگلستان هم مانند مهاجرت به هر کشور دیگری، طبیعتا از یک انگیزه فردی سرچشمه می‌گیرد. لازم است ابتدا مشخص کنید که هدف شما از مهاجرت به انگلستان چیست؛ آیا صرفا قصد استفاده از امکانات خاصی را در این کشور دارید؟ یا از مهاجرت به انگلستان قرار است به‌عنوان پلی برای اخذ شهروندی این کشور استفاده کنید یا صرفا برای پیوستن به دوستان و خویشاوندان و زندگی در کنار آن‌ها قصد مهاجرت به انگلستان را دارید؟


انگلستان یکی از مقصدهای محبوب مهاجرت در کل دنیا است. مهم‌ترین مزایای مهاجرت به انگلستان را می‌توان در چند مورد زیر خلاصه کرد:


انگلستان در میان کشورهای جی۸، یکی از بهترین استانداردهای زندگی را دارد.

انواع فرهنگ‌ها و ادیان و مذاهب در این کشور به چشم می‌خورند و می‌توان این کشور را یک جامعه متنوع با ملیت‌های مختلف دانست.

سیستم بهداشتی و درمانی مطلوبی دارد.

یکی از مهم‌ترین اعضای اتحادیه اروپا و پایتخت آن (لندن)، مرکز اقتصادی مورد توجه در کل دنیا است.

پاسپورت انگلیس یکی از پاسپورت‌های ارزشمند برای سفر به چهار گوشه دنیا است. با در اختیار داشتن پاسپورت انگلیسی می‌توان بدون ویزا به بسیاری از کشورها سفر کرد.

برای مطالعه قوانین انگلستان و اطلاع از خدمات ارائه شده در این کشور می‌توانید به وب‌سایت رسمی دولت انگلستان مراجعه کنید یا با یک وکیل و مشاور متخصص در امور مهاجرت مشورت کنید. برای پرداخت هزینه تعیین وقت سفارت انگلیس همکاران ما در پیمنت۲۴ شما را راهنمایی خواهند کرد.


مهاجرت به انگلستان


مقاله‌های مرتبط:

با انواع ویزای آمریکا برای اقامت دائم یا موقت آشنا شوید

راحت‌ترین و ارزان‌ترین کشورها برای دریافت تابعیت دوم کدام هستند

مهاجرت به انگلستان می‌تواند مقدمه‌ای برای تبدیل شدن به یک شهروند انگلیسی باشد. لازم به ذکر است که «اقامت دائم» و «شهروندی» دو مفهوم جدا بوده و هر یک حق و حقوق خاص خود را در یک کشور دارا هستند. پس از اخذ ویزا و زندگی به مدت ۲ الی ۵ سال در انگلستان، می‌توان برای گرفتن اقامت دائم در این کشور درخواست داد.

برای گرفتن حق شهروندی انگلستان هم افراد بالای ۱۸ سال، اگر ۵ سال در انگلیس زندگی کرده باشند (اگر همسر بریتانیایی داشته باشید، این مدت به ۳ سال کاهش می‌یابد)، پس از طی این مدت می‌توانند اقدام کنند.


با توجه به مطالبی که تا اینجا گفتیم در هرصورت و با هر هدفی که قصد رفتن به انگلستان را دارید، از سفری کوتاه و توریستی گرفته تا گرفتن اقامت دائم و شهروندی انگلستان، اولین اقدام اخذ ویزای انگلستان است.


آشنایی با انواع ویزای انگلستان


برای این‌که تخمینی در مورد مدت زمانی که طول می‌کشد تا ویزای شما صادر شود در دست داشته باشید می‌توانید از وب‌سایت رسمی انگلستان استفاده کنید. انواع ویزای انگلستان به ۴ دسته کلی تقسیم می‌شوند که هر یک انواع مختلف دارند:


۱. ویزای کار، اشتغال و سرمایه‌گذاری در انگلستان (Work visas)


۲. ویزای ویزیتور (توریستی) برای اقامت کوتاه‌مدت در انگلستان (Tourist and short stay visas)


۳.ویزای تحصیلی انگلستان (Student Visas)


۴. ویزای عبور (ترانزیت) از طریق انگلستان (Transit visas)


انواع ویزای انگلیس


ویزای کار، اشتغال و سرمایه‌گذاری در انگلستان (Work visas)


ویزای کار برای مهاجرت به انگلستان شامل سه ویزای Tier 2 ،Tier 1 و Tier 5 است. کسانی که قصد مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه‌گذاری و ایجاد شغل در زمینه‌های مختلف را دارند، باید ویزای گروه Tier 1، کسانی که از طرف یک اسپانسر در انگلیس دعوت به کار می‌شوند ویزای Tier 2 و افرادی که برای کار به‌صورت موقت (ماموریت) توسط یک اسپانسر دعوت می‌شوند ویزای Tier 5 دریافت کنند.


زیرشاخه‌های ویزای کار برای مهاجرت به انگلستان به شرح ذیل است:


ویزای Tier 1 از نوع کارآفرینی (Entrepreneur)


این ویزا برای سرمایه‌گذاری و راه‌اندازی کسب‌و‌کار تحصیل در انگلستان و حداکثر به مدت ۳ سال و ۴ ماه قابل صدور است. اگر ۳ ساله صادر شود، می‌توانید آن‌ را ۲ سال دیگر هم تمدید کنید.


ویزای Tier 1 استعدادهای خاص (Exceptional Talent)


این ویزا طی دو مرحله و به مدت حداکثر ۵ سال و ۴ ماه، برای افرادی صادر می‌شود که بتوانند در مرحله اول اثبات کنند دارای استعداد خاص و ویژه‌ای هستند. همچنین قصد سرمایه‌گذاری در انگلستان را هم دارند. ویزای استعدادهای درخشان قابلیت تمدید ۵ ساله دارد.



ویزای Tier 1 سرمایه‌گذاری (Investor)


این ویزا به ویزای ۲۰۰۰۰۰ پوندی انگلستان هم معروف است؛ زیرا شرط اصلی آن داشتن مبلغ ۲۰۰ هزار پوند برای سرمایه‌گذاری به شکل دلخواه در انگلستان است. البته مهارت در زبان انگلیسی و داشتن طرح و برنامه مشخص برای به‌کارگیری سرمایه هم ضروری است. این ویزا تا ۳ سال و ۴ ماه قابل صدور و تا ۲ سال هم قابل تمدید است.


ویزای Tier 2 عمومی (General)


اگر به دلیل داشتن مهارت و تخصص خاصی از طرف یک کارفرما در انگلستان دعوت شوید، می‌توانید با حمایت کارفرما این ویزا را درخواست و دریافت کنید که حداکثر ۵ سال و ۱۴ روز اعتبار داشته و تا ۵ سال هم قابلیت تمدید دارد.


ویزای Tier 2 امور ورزشی (Sportsperson)


این ویزا برای افرادی که ورزشکار حرفه‌ای یا مربی واجد شرایط لازم بوده و قصد توسعه رشته ورزشی خود را در بالاترین سطوح در انگلستان داشته باشند، در نظر گرفته شده است.


ویزای Tier 5 کار موقت در امور خیریه (Temporary Worker – Charity Worker)


برای اشتغال موقت در امور خیریه و به دعوت و حمایت از طرف یک اسپانسر مجاز در انگلستان در نظر گرفته شده است.


ویزای Tier 5 کار موقت در حوزه ورزش و خلاقیت (Temporary Worker – Creative and sporting)


برای اشتغال موقت در امور ورزشی و به دعوت و حمایت از طرف یک اسپانسر مجاز در انگلستان است.

[ امتیاز : 3 ]
برچسب ها