اطلاعیه

تبلیغات

درباره ما

بایگانی

آمار سایت

  • افراد آنلاین 1
  • بازدید امروز 10
  • بازدید دیروز 0
  • ورودی امروز از گوگل 0
  • ورودی دیروز از گوگل 0
  • بازدید این هفته 14
  • بازدید این ماه 19
  • بازدید این سال 19
  • بازدید کل 172
  • تعداد مطالب سایت 27
  • تعداد نظرات 0

شبکه های اجتماعی


تحصیل در انگلیس و شرایط تحصیل در انگلستان به همراه مدارک مورد نیاز تحصیل در انگلستان جهت اخذ پذیرش از انگلستان و مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی انگلستان به طور جامع در این مقاله توضیح داده شده است ، آیا یکی از رویاهای شما تحصیل در انگلیس است؟ آیا علاقمند به تحصیل در انگلیس هستید؟ در این مقاله اطلاعات کاملی در زمینه تحصیل در انگلیس و بررسی شرایط تحصیل در انگلیس و مسائل پیرامون تحصیل در انگلیس مطرح می شود.


شرایط تحصیل در انگلیس،راه های اخذ ویزای تحصیلی انگلیس ،چگونگی تأثیر ویزای تحصیلی بر اخذ ویزای کاری انگلستان و اقامت دائم کشور انگلستان وکیل برای تحصیل در انگلستان و معرفی دانشگاه های معتبر کشور انگلیس برای تحصیل در مقاطع مختلف از جمله مواردی است که در این مطلب به تفصیل مورد بررسی قرار خواهد گرفت.


ویزاهای تحصیلی انگلستان با نام tier 4 visa student شناخته می شوند و به دو گروه تقسیم می شوند. برای افراد ۴ تا ۱۷ ساله که قصد تحصیل در مدارس انگلستان را دارند ویزای child tire 4 ، برای افراد بالای ۱۷سال general tier4 صادر می شود.


Tier 4 (child) visa

۱-نامه پذیرش مدرسه


۱-نامه پذیرش مدرسه


۳-تمکن مالی کافی برای پوشش دادن هزینه های زندگی و تحصیل فرد


۴-شخص باید شهروند کشوری به جز کشورهای منطقه اقتصادی اروپا یا سویس باشد


Tier 4 (general) student visa

۱-نامه پذیرش تحصیلی


۲-تسلط بر مهارت های چهار گانه زبان انگلیسی


۳-تمکن مالی کافی برای پوشش دادن هزینه های زندگی و تحصیل فرد (این مقدار بنا بر شرایط هر فرد متغیر است)


۴-شخص باید شهروند کشوری به جز کشورهای منطقه اقتصادی اروپا یا سویس باشد


متقاضی می تواند از ۳ ماه قبل از شروع دوره تحصیلی اش در انگلستان درخواست ویزا بدهد. هزینه درخواست ویزای تحصیلی انگلستان در هر دو نوع برای هر شخص ۳۲۸ پوند می باشد. این هزینه برای همراهان ویزای جنرال (همسر، پارتنر و فرزندان زیر ۱۸ سال) همین مقدار است. والدین شخصی که ویزای chihd tire 4 را دارد می توانند درخواست ویزای Parent of a tier4 ۴ (child) visa را بدهند. هزینه درخواست این ویزا ۴۰۵ پوند می باشد.


هر فرد متقاضی ویزا باید مبلغی را تحت عنوان healthcare surcharge پرداخت کند که مقدار آن برای هر فرد محصل سالیانه ۱۵۰ پوند است. این مقدار برای هر همراه هم ۱۵۰ پوند در سال می باشد، که باید برای تمام سال های تحصیل یک جا پرداخت شود. رسید پرداخت این مبلغ باید به باقی مدارک برای درخواست ویزا الصاق شود.


شخص متقاضی ویزا باید نشان دهد که تمکن مالی برای پوشش دادن هزینه های تحصیلی و زندگی خود را دارد. شخص باید مبلغی را در حسابی به نام خودش یا والدینش(سرپرست) واریز کند. این مبلغ با توجه به شرایط فرد متفاوت است. همچنین این مبلغ باید برای یک دوره ۲۸ روزه و به صورت متوالی در حساب باشد که این دوره نباید قبل از ۳۱ روز قبل از درخواست متقاضی پایان یافته باشد.


این مبلغ شامل هزینه تحصیل کارشناسی ارشد در انگلستان و زندگی فرد است. هزینه تحصیل شامل هزینه یک سال تحصیل یا کل هزینه اگر دوره تحصیل کمتر از یک سال است. این هزینه با توجه به مقطع تحصیلی، دانشگاه یا مدرسه و رشته تحصیلی متفاوت است. هزینه زندگی با توجه به این که فرد در چه شهری سکونت دارد متغیر است. برای فردی که قرار است در لندن تحصیل کند ماهیانه ۱۲۶۵ پوند و برای باقی شهرها ۱۰۱۵ پوند که باید هزینه ۹ ماه در حساب بانکی شخص باشد. به طور مثال شخصی که برای دانشگاهی در شهر منچستر پذیرش گرفته است باید علاوه بر هزینه یک سال تحصیل اش مبلغ ۹۱۳۵ پوند در حساب بانکی اش داشته باشد.


برای هر همراه شخص متقاضی ویزای جنرال این مبالغ به شرح ذیل می باشد: برای شهر لندن ماهیانه ۸۴۵ پوند و برای باقی شهرها ماهیانه ۶۸۰ پوند.


اگر شخص درخواست ویزای child tier 4 را دارد، حساب بانکی مذبور می تواند به نام خودش یا والینش (سرپرست) باشد. اما اگر شخص درخواست ویزای tier 4 generaرا دارد و می خواهد از تمکن مالی والدینش (سرپرست) استفاده کند (یعنی حساب بانکی به نام والدینش (سرپرست) باشد) باید یکی از مدارک زیر را ارائه دهد


شناسنامه

گواهی فرزندخواندگی

یک سند دادگاهی که در آن نام سرپرستان قید شده باشد

علاوه بر این نامه ای دال بر رضایت والدین (سرپرست) برای استفاده از این پول نیز باید ارائه شود.


اگر شخص نشان دهد که هزینه تحصیل یا قسمتی از آن را پرداخت کرده است مبلغ پرداخت شده از مبلغی که به عنوان هزینه تحصیل در حساب شخص باید واریز شود کم می شود. همچنین اگر محل اقامت شخص خوابگاه های دانشجویی است، متقاضی می تواند با پرداخت حداکثر ۱۲۶۵ پوند به خوابگاه این مبلغ را از کل هزینه ی زندگی ( ۹ ماه) که باید در حسابش نشان دهد، کم کند. در مورد مثال قبل، اگر شخص ۱۲۶۵ پوند به خوابگاه خود بپردازد مبلغ مورد نیاز به ۷۸۷۰ پوند کاهش می یابد.



برای اشخاص زیر ۱۲ سال والدین می توانند درخواست ویزای Parent of a tier 4 (child) visa را بدهند. آنها باید:


از تمکن مالی کافی برخوردار باشند.

نشان دهند که کار و زندگی اصلی شان خارج از انگلستان است.

نشان دهند که با پایان یافتن مدت ویزا انگلستان را ترک می کنند.

توانایی پرداخت هزینه های خروج خود را داشته باشند

هم چنین فرزند آنها باید زیر ۱۲ سال باشد، در حال تحصیل و یا در شرف شروع به تحصیل در یکی از مدارس انگلستان باشد و دارای ویزای child tier 4 باشد.


ویزای Parent of a tier 4 (child) visa برای اولین بار به مدت ۶ تا ۱۲ ماه صادر می شود و هر بار امکان تمدید ۱۲ ماهه آن تا وقتی که فرزند محصل به ۱۲ سال تمام برسد وجود دارد.


مدارس شبانه روزی در انگلستان – خصوصی یا Boarding Schools


تحصیل در انگلستان در سنین ۵ تا ۱۶ سالگی برای دانش آموزان اجباری است. سال تحصیل در انگلیس + بورسیه هر ساله از سپتامبر شروع شده و تا جولای ادامه دارد و هر سال تحصیلی به سه ترم تقسیم میشود.


ترم پائیزه: (که از اوائل سپتامبر شروع میشود و تا اواسط دسامبر ادامه دارد)


ترم بهاره: (که از ابتدای ژانویه شروع شده و تا اواسط یا اواخر ماه مارچ ادامه دارد)


ترم تابستانی: (از اوائل یا اواسط ماه آوریل شروع میشود و تا اواسط ماه جولای ادامه دارد. )


مدارس دولتی

هزینه مدارس دولتی در تحصیل در انگلستان پزشکی رایگان میباشد و توسط دولت پرداخت میشود و تنها دانش آموزان بریتانیایی و منطقه اقتصاد اروپایی میتوانند از این مدارس استفاده کنند این مدارس توسط مسئولین محلی اداره میشوند.که در اصلاح به این مدارس Grant Maintained Schools نامیده میشوند.


بنابراین در مدارس دولتی تحصیل برای دانش آموزان رایگان است.


اما در مدارس شبانه روزی در انگلستان که خصوصی هستند که هزینه های مدارس خصوصی توسط والدین دانش آموزان پرداخت میشود.


در مدارس خصوصی دانش آموزان در مدارس زندگی میکنند


چون این دانش آموزان در مدرسه زندگی میکنند و به صورت شبانه روزی آنجا هستند امکانات فوق برنامه مختلفی مثل-شطرنج – موسیقی ، ورزش از جمله فوتبال – تنیس و حتی اسب سواری و صخره نوردی و شنا نیز جز این فعالیتهای فوق برنامه هستند.


تمامی مدارس خصوصی دارای بخش ویژه زبان انگلیسی به نام EFL)English as a Foreign Language) هستند که اختصاصا به دانش آموزان خارجی در ترم اول با توجه به نیازهای آنها در زمینه آموزش زبان انگلیسی مساعدتهای لازم را دارند


هزینه تحصیلی در مدارس خصوصی شبانه روزی که اصطلاحا (Boarding Fee )شامل هزینه تحصیل و هزینه ای زندگی در خوابگاه های مدارس است که بایستی به صورت کامل قبل از شروع هر ترم پرداخته شود. این مبلغ شامل خوابگاه – سه وعده غذای روزانه و هزینه تحصیل است که میتواند از ۲۰۰۰۰ پوند تا ۳۰۰۰۰ پوند در سال و بسته به مدرسه باشد.


ویزای گاردین

افرادی هستند که میخواهند فرزندانشان در مدارس شبانه روزی کشور انگلستان تحصیل نمایند . راه تحصیل این کودکان در مدارس شبانه روزی کشورهای انگلیس باز است .برای این دانش آموزان یک ویزایی میدهند برای مدارس شبانه روزی که طبق این ویزا این امکان وجود دارد که پدر یا مادر دانش آموز همراه فرزندشان به این کشورها مهاجرت کنند . که ویزایی را که پدرو مادر دانش آموز برای مهاجرت و همراهی با فرزندشان دریافت میکنند ویزای گاردین (قیم ) میگویند در واقع این ویزای گاردین مجوزی است برای ورود والدینی که فرزندان آنها در مدارس شبانه روزی کشورهای انگلیس مشغول به تحصیل میباشند . این ویزا بهترین نوع ویزایی است برای والدینی که میخواهند فرزندشان در مدارس پیشرفته مشغول به تحصیل در انگلستان شود و جدا از آنها زندگی نکند . از طریق ویزای گاردین این والدین میتوانند به همراه فرزندشان مهاجرت کرده و فرزندشان را در مدارس شبانه روزی مورد نظرشان ثبت نام کنند و این دانش آموزان در کنار والدین خود دوره تحصیل در این مدارس شبانه روزی را بگذرانند و خانواده ها نگرانی دوری فرزندانشان را نداشته باشند.


البته براساس این ویزای گاردین یکی از والدین (پدر یا مادر) میتوانند به عنوان سرپرست همراه فرزندشان مهاجرت کنند و از طریق همین ویزای گاردین اقامت انگلیس را بگیرند .طبق ویزای گاردین افسر سفارت وقتی دانش آموز را رد نمیکند و دانش آموز ویزا میشود به دنبال آن هم به والدین دانش آموز ویزا میدهند و امکان رد ویزای گاردین برای والدین بسیار کم میباشد.


هرکدام از والدین که همراه دانش آموز مهاجرت میکنند حق کار فول تایم دارند و میتوانند بخش عمده ای از هزینه های زندگیشان را از همین طریق بدست بیاورند . این والدین علاوه بر حق کار فول تایم میتوانند در آن کشوری که با ویزای گاردین وارد شده اند ادامه تحصیل در انگلیس بورسیه دهند .

[ امتیاز : 3 ]
برچسب ها