تبلیغات

درباره ما

بایگانی

آمار سایت

  • افراد آنلاین 1
  • بازدید امروز 19
  • بازدید دیروز 0
  • ورودی امروز از گوگل 0
  • ورودی دیروز از گوگل 0
  • بازدید این هفته 19
  • بازدید این ماه 46
  • بازدید این سال 141
  • بازدید کل 294
  • تعداد مطالب سایت 27
  • تعداد نظرات 0

شبکه های اجتماعی


امروزه کشور انگلستان به دلایل متعددی مقصد انتخابی بسیاری از هموطنان برای مهاجرت است و همواره افراد به دنبای یافتن پاسخ سوالات خود و یافتن شرایط مهاجرت به انگلستان هستند. سوالاتی در زمینه اخذ ویزای تحصیلی انگلستان و یا ویزای Tier 4 انگلستان , چگونگی اخذ ویزای کار انگلستان یا همان ویزای Tier 2 انگلستان , سرمایه گذاری در انگلستان و یا ویزای Tier 1 انگلستان و اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در انگلستان و در نهایت چگونگی اخذ اقامت دائم انگلستان . موسسه حقوقی توسعه گران مهر با بهره گیری از کادر وکلای مجرب شما را برای دستیابی به این اهداف و شرایط مهاجرت به انگلستان یاری می نماید.


در این مقاله سعی شده شرایط مهاجرت به انگلستان به طور کلی مورد بررسی قرار گیرد.


روش ها و شرایط مهاجرت به انگلستان

ما در این مقالات به بررسی روش ها و شرایط مربوطه پیرامون مهاجرت به انگلستان می پردازیم. همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین موسسه حقوقی توسعه گران مهر تماس حاصل فرمایید.


اخذ اقامت انگلستان از طریق ازدواج


شرایط مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج؛ به طور کلی میتوان گفت براساس قواعد حقوق بین الملل خصوصی چنانچه علقه زوجیت فیمابین دو فرد وجود داشته باشد فرد متقاضی میتواند برای دریافت ویزا و اقامت کشور طرف مقابل اقدام کند. طبق قوانین کشور انگلستان نیز اگر شما قصد آن را دارید که با یک فرد مقیم یا شهروند کشور انگلستان ازدواج کنید میتوانید پس از ازدواج و اثبات مواردی برای دریافت این ویزا و اقامت انگلستان اقدام کنید.


برای دریافت این ویزا هردو طرف باید دارای سن بیش از 18 سال باشند. شخص درخواست دهنده ازدواج در انگلستان باید مدارکی دال بر درآمد و توانایی مالی خود ارائه دهد که مبین این موضوع باشد که میتواند خود و همسرش را بدون نیاز به کمک های دولتی ساپرت نماید. شخص متقاضی این ویزا باید به سفارت کشور انگلستان در کشور خود مراجعه و درخواست خود را به همراه کلیه مدارک مثبت زوجیت و مدارک لازم دال بر اقامت و شهروندی همسر خود را ارائه دهد.


با دریافت این ویزا شما اجازه کار, تحصیل و زندگی در خاک انگلستان را بدست می آورید و رعایت موارد خاص و پس از طی مدتی 5 ساله میتوانید به اقامت دایم کشور انگلستان دست یابید.


اخذ تابعیت انگلستان از طریق تولد


یکی از شرایط مهاجرت به انگلستان از طریق طریق تولد می باشد، معمولا کشورها برای اعطای تابعیت خود از طریق تولد از یکی از دو معیار خون یا خاک و یا ترکیبی از هردو استفاده میکنند. از سال 1983 به بعد و با تصویب قوانین جدید , نظام حقوقی کشور انگلستان براساس معیار خون تنظیم شده است و این بدان معنی است که باید حداقل یکی از والدین فرد بریتانیایی باشند تا بتواند با تولد در خاک بریتانیا و یا کشور دیگری تابعیت انگلستان را کسب کند. در واقع این تابعیت به هر فردی که از پدر یا مادری بریتانیایی متولد شود تحمیل میگردد و صرف تولد در خاک بریتانیا موجب کسب تابعیت برای فرد نیست.


اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در انگلستان


ویزای Tier 1 یا ویزای سرمایه گذاری انگلستان از شرایط مهاجرت به انگلستان می باشد و به طور کلی به سه دسته تقسیم می شود:


investor.1 سرمایه گذاری در انگلستان


تا قبل از 6 نوامبر 2014 براساس سیستم امتیاز بندی(point based system) شما برای درخواست ویزای سرمایه گذاری انگلستان شما نیازمند این بودید که دارای حداقل نقدینگی معادل یک میلیون پوند (1.000.000) باشید که 750.000 پوند آن در شرکت ها و موسسات قانونی انگلستان و 250.000 پوند آن در هر زمینه ای که خود مایل باشید به کار گرفته می شود.از طرف دیگر دارایی های شخص منهای بدهی های او نباید کمتر از دو میلیون (2.000.000) پوند باشد.


مبلغ 750.000 پوند از این سرمایه در حسابی به صورت بلوکه قرار میگیرد و شما فقط حق دریافت و استفاده از سود پول خود را دارید. 250.000 پوند باقیمانده در اختیار فرد قرار میگیرد که میتواند آزادانه به تجارت یا خرید ملک بپردازد. میتوان گفت برای دریافت این ویزا شما نیازی به مدرک تحصیلات آکادمیک ندارید و داشتن مدرک زبان ضروری نیست.همچنین با دریافت ویزای سرمایه گذاری انگلستان شما میتوانید همسر و فرزندان خود را همراه داشته باشید.


بعد از 6 نوامبر 2014 تغییراتی در قوانین ویزای سرمایه گذاری انگلستان ایجاد شد و از آن تاریخ به بعد برای درخواست ویزای سرمایه گذاری انگلستان نقدینگی شما نباید کمتر از 2 میلیون پوند باشد. این وجه باید درتملک متقاضی یا همسر او باشد و فرد باید بتواند اثبات کند که از چه طریقی آن را بدست آورده است.


شما با دریافت ویزای سرمایه گذاری انگلستان میتوانید حداکثر به مدت 3 سال و 4 ماه در بریتانیا اقامت داشته باشید و این مدت قابل تمدید برای 2 سال دیگر است.

[ امتیاز : 3 ]
برچسب ها